1922 by J.M. Keune

Een combinatie van wetenschap en lef

 

Onze oprichter, J.M. Keune was apotheker van beroep. In 1922 begon hij met het ontwikkelen van formules die de kappersbranche ingrijpend hebben veranderd.

Nu is het de beurt aan mannen om hun eigen stijl te kiezen met producten die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Het begint allemaal met schoon, gezond haar en producten die gegarandeerd klassiekers zullen worden.

 

page hero 1920x1420 medium-Keune-1922-Social-Product-Mood-image02-API1
Alles wat een man nodig heeft

Voor stylisten en herenkappers

 

Elk product van 1922 by J.M. Keune doet precies wat het moet doen. Het beste in mannen naar boven halen. Het begint met eenvoudig te gebruiken reinigende en verzorgende producten die zijn samengesteld om haar en hoofdhuid optimaal voor te bereiden op knippen, kleuren en stylen. Ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor het verzorgen van de baard.

Voor een natuurlijke en makkelijk te onderhouden kleur hebben we producten ontwikkeld die maar 5 minuten hoeven in te werken.

Breid je verzorgingsroutine uit met de beste gezichtsverzorging van Keune. Onze weldadige en luxe Shaving Cream, Beard Oil en Beard Balm kalmeren de huid en houden je baard in het gareel. 

De collectie

Reiniging en verzorging

We beginnen met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.

page hero 1920x1420 medium-Keune-1922-Essential-shampoo-Conditioner-Group-Lifestyle-API1
page hero 1920x1420 medium-Keune-1922-Group-shot-Lifestyle-API1
Ga voor de perfecte look

Stylingproducten

Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.

De collectie

Grooming

Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid van je klant naar boven halen.

page hero 1920x1420 medium-21829-21830-Keune-1922-Beard-Oil-Balm-Lifestyle-API1
page hero 1920x1420 medium-21834-Keune-1922-Color-6-Dark-Blonde-Lifestyle-API1
Kies je kleur

Kleurbehoud

Maak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator.

Verrijkt met creatine en provitamine B5

De beste ingrediënten

 

1922 by J.M. Keune is ontwikkeld in ons Nederlandse laboratorium met hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de rustgevende, mannelijke geuren van sandelhout en leer.

Creatine herstelt en versterkt het haar. Provitamine B5 maakt de haarstructuur dikker terwijl vitamine H de kwaliteit van keratine verbetert. Natuurlijke pepermuntextracten, pepermuntolie en menthol verkwikken en stimuleren de hoofdhuid.

De bisabolol in onze Shaving Cream beschermt de huid. Speciaal voor de baard hebben we hydraterende avocado en zoete amandelolie toegevoegd aan onze Beard Oil en Beard Balm.

 

page hero 1920x1420 medium-Keune-1922-Premier-paste-refreshing-shampoo-groupshot-Lifestyle-API1