Keune Blend

Combineer en creëer elke gewenste stijl

blendfoto

Ultieme mix voor elk moment

 

Net uit bed. Heerlijk dagje strand. Strakke look. Helemaal klaar voor een heerlijk avondje uit. Gebruik de producten van Keune Blend afzonderlijk of combineer naar hartenlust om de stijl te creëren die precies past bij de wensen van je klant.

Blend is hét antwoord op alle trends. Leef je uit en crunch, draai en kneed het haar in de juiste richting. Of tegen de richting in, als je klant daar de voorkeur aan geeft.

 

page hero 1920x1420 medium-Keune-Blend-Grouphot-01-Groupshot-API1
Mix en match voor een unieke look

Laat je creativiteit de vrije loop

 

Met je haar laat je zien wie je bent en het is heerlijk om te experimenteren met stijlen. Leef je uit met Blend! Deze 14 stylingproducten kun je eindeloos combineren en zijn ontwikkeld om het haar te preppen, modelleren, op te frissen, stylen en finishen.

Doop je vingers in de paste, gel, wax en glue. Spray zuiver zeezout. Strooi met Volume Powder. Crunch een handje mousse. Strijk het glad met een likje gel. Blend is voor iedereen: elk haartype, man, vrouw, jong en oud.

De producten ruiken lekker fruitig en hebben een stevigheids- en glansfactor van 1 tot 10. Blend stylingproducten garanderen langdurige stevigheid, maar zijn makkelijk te restylen. Gebruik om te drogen een föhn, een handdoek of helemaal niets – als het resultaat maar goed is.

Ingrediënten van Blend

Boordevol goede dingen

 

Alle producten van Blend bevatten ons multivitaminecomplex, A, E, F en H (biotine), voor verzorgd, gevoed en verkwikt haar. Rijstproteïnen bieden natuurlijke bescherming tegen uv-straling.

Ozokeriet is een harde minerale was die we gebruiken om het haar body en structuur te geven. Glycerine en minerale olie hydrateren het haar en geven het een prachtige glans. Bijenwas en polymeercomplex zorgen voor sterke fixatie en moderne textuur.

Kaoline in Blend Clay zorgt voor stevigheid met een matte finish. Refreshing Balm bevat zeoliet dat olie absorbeert zonder resten achter te laten. En natuurlijk zit er zuiver zeezout in onze Salt Mousse en Sea Salt Spray.

page hero 1920x1420 medium-Keune-Blend-Visual-Tokyo-Model-API1